Vrijwilliger worden?

De Obstacle Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door zijn vrijwilligers. Daarom zijn wij continu op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning willen bieden aan de Obstacle Challenge. Dit kan zijn door actief te zijn binnen de (start)organisatie, als jurylid, bij de afbraak of opbouw. Alle hulp is welkom en zeer gewild!

Als vrijwilliger krijg je vooraf een uitgebreide instructie, zodat je weet wat je te wachten staat tijdens het evenement. Wat krijg je daarvoor terug? Een ontzettend leuke/sportieve dag, catering en een gratis ticket om mee te doen! En niet te vergeten natuurlijk enorme dankbaarheid van de organisatie, deelnemers en de sportieve Urker bevolking.

Wil jij de Obstacle Challenge actief helpen als vrijwilliger? Meld je dan direct aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je weten waarin jij ondersteuning kunt bieden aan de Obstacle Challenge? Wij zijn op zoek naar mensen die actief willen zijn bij:

Garderobe

De deelnemers van de Obstacle Challenge kunnen bij de garderobe persoonlijke bezittingen achterlaten voor de start. Samen met het team van andere vrijwilligers ben jij verantwoordelijk voor het veiligstellen van deze bezittingen.

Catering

Tijdens de Obstacle Challenge wordt er de hele dag voor voldoende eten en drinken gezorgd voor de vrijwilligers. Samen met het team van andere vrijwilligers ben jij verantwoordelijk voor het voorzien in eten en drinken.

Judge

Als judge ben jij er verantwoordelijk voor de Obstacle Challenge zo eerlijk en veilig mogelijk te laten verlopen. Je geeft instructies hoe oefeningen uitgevoerd moeten worden en controleert deelnemers of teams bij de uitvoering van oefeningen.

Startorganisatie

Kun je goed tegen stress? Dan kunnen we je goed gebruiken bij de startorganisatie! Je kunt actief zijn bij het uitdelen van startnummers, bij de bewaking van de garderobe of bij het uitdelen van materiaal bij de finish.

Afbraak

Ben je aardig sterk en beschikbaar tussen 16:00 en ongeveer 20:00 uur? Kom na de Obstacle Challenge helpen bij het afbreken van het parcours! Na afloop gaan we nog even gezellig een drankje doen.