Partners

De Obstacle Challenge heeft veel te danken aan zijn sponsoren. Onze sponsoren maken het mogelijk om het evenement tot stand te laten komen. Wij zijn onze sponsoren dan ook enorm dankbaar!

Hoofdsponsor

spikker

De Obstacle Challenge is erg blij met Spikker als volwaardig mediapartner. Spikker is een compleet communicatiebedrijf dat beschikt over zowel ontwerp, print en reclame als signing en online. Een website, duizend brochures, levensgrote banners, visitekaartjes, logo’s of een website; bij Spikker worden dagelijks de mooiste producten voor de leukste klanten gerealiseerd. Ook voor advies en conceptontwikkeling ben je bij Spikker aan het juiste adres. Dus wil je op de beste manier reclame maken voor je team, jezelf of je bedrijf? Dan ben je van harte welkom bij Spikker, Het Spijk 4 op Urk of op de website via www.spikker.nl.

Partner worden?

De Obstacle Challenge is een uniek evenement dat mede mogelijk wordt gemaakt door zijn partners. Door partner te worden wordt je merk, bedrijf of club letterlijk en figuurlijk in beweging onder de aandacht gebracht bij een sportieve doelgroep van jongeren. Dit kan door middel van zichtbaarheid op de website, tijdens het evenement of door middel van ledenvoordelen en -korting. Organiseer bijvoorbeeld een uitdaging of wedstrijd tussen je leden of werknemers. Ook voor promotiemateriaal kun je ons benaderen.

Wil je je merk onder de aandacht brengen op een leuke, interactieve manier? Word partner van de Obstacle Challenge! Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.