Inschrijven

Je kunt je individueel of met een team inschrijven. Hieronder vind je alle informatie over de prijzen van de verschillende soorten tickets.  De Early Bird kaarten zijn tot 2 maanden voor het evenement te verkrijgen dus wacht niet te lang met inschrijven als je deze korting mee wilt pakken. Onderstaande prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Early Bird

Regular

Rookie

€18,-

€21,-

Advanced

€22,50-

€25,-

Expert (competition)

€25,-

€27,50

The Team Challenge

€85,-

€100,-

 Kijk hier voor meer informatie over de drie verschillende categorieën. 

BELANGRIJK:

Om mee te kunnen doen moet je minimaal 15 jaar zijn. Bij het afhalen van de startbewijzen wordt op leeftijd gecontroleerd.

Mocht je nog vragen hebben, kijk ook even bij de FAQ. Indien jouw vraag hier niet bij staat, email ons gerust, dan beantwoorden wij je vraag zo snel mogelijk.

CONTROLE

Op de dag zelf moet je je startbewijs ophalen. Op dat moment kunnen wij om legitimatie vragen, zorg dat je deze gereed hebt. Ook zal er op dat moment gecontroleerd worden of het team inderdaad voldoet aan de gestelde eisen. 

Op het parcours wordt er gebruik gemaakt van judges, zij controleren of de oefening juist wordt uitgevoerd en zij tellen het aantal herhalingen indien nodig. Het niet volgen van de judge betekent automatisch einde deelname.