Aanmelden

Ga jij de uitdaging aan? Bestel je ticket(s) dan snel, want op=op! 
De kaartverkoop start op 6 april 2018 om 0:00 uur.

 

Early Bird

Regular

Rookie

€18,-

€21,-

Advanced

€22,50-

€25,-

Expert (competition)

€25,-

€27,50

The Team Challenge

€85,-

€100,-

*Early Bird kaarten zijn twee maanden voor de start van het evenement verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Ticketinformatie

Iedere categorie heeft eigen starttijden en -vakken. Zo kunnen deelnemers van verschillende niveaus meedoen. Welk ticket moet je kiezen? We leggen kort uit wat iedere categorie inhoudt:

Rookie (recreanten)

Recreanten lopen de Obstacle Challenge mee zonder wedstrijdelement en maken dus geen kans op prijzen. Zo kun je testen waar je grenzen liggen en hoe het met je conditie gesteld is. Met de tijdtag die je meekrijgt tijdens de Obstacle Challenge, kun je jouw tijd registreren en je vrienden uitdagen wie er het snelst over de finish is.

Advanced

Sport jij minimaal 2x in de week? Vind jij het leuk om jezelf bij elke training maximaal uit te dagen? Dan is dit jouw categorie! De meer ervaren sporters lopen de Obstacle Challenge mee in deze categorie zonder wedstrijdelement en maken dus geen kans op prijzen. Maar hij is wel zwaarder gemaakt om zo ook de meer ervaren sporter een uitdaging te kunnen bieden. Zo kun je testen waar je grenzen liggen en hoe het met je conditie gesteld is. Met de tijdtag die je meekrijgt tijdens de Obstacle Challenge, kun je jouw tijd registreren en je vrienden uitdagen wie er het snelst over de finish is.

Expert (competition)

Wil jij strijden om de titel Fittest (fe)male van het jaar? Schrijf je dan in voor de categorie individueel. Tijdens de Obstacle Challenge word je getest op je conditie, kracht, behendigheid en doorzettingsvermogen. Daag jezelf uit en zorg ervoor dat je in topconditie bent. De snelste man en snelste vrouw krijgen een mooie prijs!

Team Challenge

Teams bestaan uit een groep van vijf personen, met minimaal één man en één vrouw. Ook moet ieder team zelf een judge (jurylid) regelen, in totaal dus zes personen. Het team zorgt zelf voor herkenbare teamkleding en ontvangt bij de start een verrassing van de organisatie. Het team dat als eerste finisht krijgt de titel: Fittest team Obstacle Challenge van het jaar.

WEDSTRIJDREGLEMENT

Het belooft een fantastische dag te worden, maar dat lukt alleen als ook de deelnemers werken aan een fijne sfeer. Lees de regels en voorwaarden dus even door en bereid je goed voor. wedstrijdreglement

Voorwaarden

Om mee te doen aan de Obstacle Challenge moet je minimaal 15 jaar zijn. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent, minimaal 10 minuten vóór de starttijd van je toegewezen startvak. Voordat je start moet je namelijk zelf je startbewijs ophalen, je persoonlijke bezittingen afgeven bij de garderobe en je klaarmaken voor de strijd (denk aan warming-up etc.).

Controle

Wij gaan ervan uit dat je je aan de regels houdt en het wedstrijdreglement goed hebt doorgelezen. Bij het ophalen van je startbewijs op de dag van de Obstacle Challenge vragen wij om je legitimatie en ticket(s), zorg dat je deze bij je hebt.